Omar Hayssam, considerat „orchestratorul” rapirii jurnalistilor romani in Irak, a ramas deja fara un imobil pe care un executor judecatoresc l-a scos la licitatie ca urmare a solicitarii lui Ohanesian. Incuviintarea executarii silite a venit in luna ianuarie a acestui an de la Judecatoria Sectorului 2, insa in aceeasi decizie magistratii au respins solicitarea pentru un alt imobil din acelasi sector.

In luna mai, aceiasi judecatori au respins din

nou cererea executorului judecatoresc pentru cel de-al doilea imobil, insa Ohanesian a facut apel, acesta urmand sa fie judecat in septembrie. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ovidiu Ohanesian a castigat in urma cu multi ani procesul prin care Omar Hayssam este obligat sa-i plateasca acestuia despagubiri de 2 milioane euro. In 2009, Ohanesian castiga definitiv un alt proces impotriva Statului Roman, pe motiv ca autoritatile refuzasera sa puna sechestru pe bunurile sirianului, iar acest lucru nu-i permitea sa intre in posesia despagubirilor. De atunci, lucrurile au trenat, iar dupa 9 ani, Ohanesian inca se lupta in tribunal pentru banii pe care Hayssam ii datoreaza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si