Close sidebar
Close sidebar

Organizația Mondială a Sănătății cere laboratarelor farmaceutice să producă vaccinuri care să prevină transmiterea Sars-Cov-2

Specialiștii OMS au anunțat că cer laboratarelor farmaceutice să producă vaccinuri care să prevină transmiterea covid-19. Ce au transmis experții.

Georgiana Balaban,

OMS a lansat un nou anunț.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lupta împotriva pandemiei covid-19 cu doze „booster” nu este o strategie viabilă, avertizează marţi experţi din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS)- care cer vacicnuri care să prevină transmiterea noului coronavirus, relatează AFP.

Citeste si: Papa Francisc susține vaccinarea împotriva COVID-19 și denunță ,,informațiile nefondate"

Citeste si: În ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 4.100 de cazuri noi de COVID-19

Ce au anunțat specialiștii OMS

Grupul de experţi OMS însărcinaţi cu supervizarea vaccinurilor împotriva covid-19 consideră, într-un comunicat, că „vaccinurile împotriva covid-19 care au un impact mare în privinţa transmiterii şi prevenirii infecţiei, în afara prevenirii unor forme grave ale bolii şi morţii, sunt necesare şi trebuie să fie dezvoltate”.

Anunț lansat din partea OMS.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste si: În ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 4.100 de cazuri noi de COVID-19

Citeste si: Bilanț coronavirus, 11 ianuarie 2022. Numărul cazurilor noi de COVID-19 s-au dublat în doar 24 de ore

Avertismentul OMS pentru Europa. Jumătate din populație se va infecta cu Omicron în maxim două luni

Europa a raportat peste 7 milioane de cazuri noi de COVID-19 în prima săptămână a anului 2022, un număr de peste două ori mai mare decât cel înregistrat în precedentele două săptămâni,

a anunţat marți directorul pentru Europa al OMS, Hans Kluge, într-o conferinţă de presă.

Peste 50% dintre europeni ar putea să se infecteze cu varianta Omicron a noului coronavirus în următoarele şase-opt săptămâni, a anunţat marţi directorul pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), citat de Reuters.

Citeste si: Atenție, români! Medicul Virgil Musta anunță valul cinci al pandemiei: „25.000 de cazuri este varianta optimistă!”

„În acest ritm, Institutul pentru Măsurarea şi Evaluarea Sănătăţii (IHME) de la Universitatea Washington din Statele Unite prognozează că peste 50% din populaţia din regiunea europeană va fi infectată cu Omicron în următoarele 6-8 săptămâni", a precizat Hans Kluge.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI