Sorin Sararu este omul caruia Andreea Marin i-a solicitat banii de la un eveniment pe care fundatia acesteia l-a organizat in scopuri umanitare. Cei 50.000 de euro stransi la eveniment au disparut pur si simplu si a iar Andreea Marin s-a hotarat sa apeleze la justitie. In luna mai, vedeta a castigat procesul, iar in iulie s-a dat liber la executarea silita. Pana in acest moment, nu exista informatii ca banii ar fi ajuns la victime.

Nu doar Andreea Marin a avut probleme de acest tip cu Sorin Sararu. In ultimele luni, mai multe firme, institutii si persoane private au dat in judecata firma administrata de acesta, care s-a ocupat si de spectacolul Andreei Marin.

Sorin Sararu a adus la Bucuresti multe trupe celebre din lume
Sorin Sararu a adus la Bucuresti multe trupe celebre din lume

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sala Polivalenta a cerut si obtinut in luna septembrie, o executare silita pentru ca Sararu nu si-a respectat conditiile contractuale. De asemenea, Circul Globus a declansat, recent, o actiune in judtitie impotriva acestuia. La fel si un hotel din Bucuresti, care a obtinut executarea silita in luna iunie, o firma de curierat care are de recuperat peste 1.700 lei si o persoana fizica care asteapta de la respectiva firma suma de 900 lei.

Sararu nu si-a platit nici macar serviciile de vidanjare pentru un eveniment pe care l-a organizat. O firma de toalete publice are de recuperat peste 3.000 lei de la acesta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si