Talentatul actor turc este foarte emotionat pentru ca urmeaza sa devina tata pentru a treia oara, conform stirilor aparute in presa locala. Actuala lui partenera de viata, Gozde Yilmaz, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste, de mai bine de 3 ani, cea care este si managerul actorului, este insarcinata.

Onur Saylak este un norocos pentru ca el mai are doi copii, gemenele Toprak si Maya, fiicele sale din casatoria cu Tuba Büyüküstün. 

Actorul s-a casatorit cu Tuba, in 2012, la Consulatul Republicii Turcia, din Paris, si in ciuda faptului ca au impreuna doua fetite, nu au putut sa isi salveze casnicia, divortand dupa 6 ani. Onur Saylak a preferat discretia, in ceea ce priveste viata personala, pana in urma cu 3 ani, cand a inceput relatia cu managerul lui, frumoasa Gozde Yilmaz.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Desi cuplul Onur – Gozde locuiesc in aceeasi casa de mai bine de doi ani, iar iubita este insarcinata, viitorii parinti nu se grabesc sa-si oficializeze relatia.

Zilele trecute Onur Saylak a implinit 43 de ani.

La petrecerea aniversara, actorul i-a facut o declaratie iubitei lui:  “De mii de ori am spus, si continui sa o fac in fiecare zi: ce bine  ca existi!“

Episoade noi ale Serialului “Patria mea esti tu” vor putea fi vizionate, de saptamana aceasta, in fiecare joi si vineri, de la 22:00, la Kanal D. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si