Close sidebar
Close sidebar

Onur Saylak, personajul Tevfik, din “Patria mea esti tu”, tata pentru a treia oara!

Onur Saylak, renumitul actor turc care interpreteaza rolul controversatului Tevfik, din indragita productie turceasca “Patria mea esti tu”, care revine in casele romanilor, cu noi episoade, din 11 iunie, de la ora 22:00, la Kanal D, traieste momente unice.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Talentatul actor turc este foarte emotionat pentru ca urmeaza sa devina tata pentru a treia oara, conform stirilor aparute in presa locala. Actuala lui partenera de viata, Gozde Yilmaz, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste, de mai bine de 3 ani, cea care este si managerul actorului, este insarcinata.

Onur Saylak este un norocos pentru ca el mai are doi copii, gemenele Toprak si Maya, fiicele sale din casatoria cu Tuba Büyüküstün.  Actorul s-a casatorit cu Tuba, in 2012, la Consulatul Republicii Turcia, din Paris, si in ciuda faptului ca au impreuna doua fetite, nu au putut sa isi salveze casnicia, divortand dupa 6 ani. Onur Saylak a preferat discretia, in ceea ce priveste viata personala, pana in urma cu 3 ani, cand a inceput relatia cu managerul lui, frumoasa Gozde Yilmaz.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Desi cuplul Onur – Gozde locuiesc in aceeasi casa de mai bine de doi ani, iar iubita este insarcinata, viitorii parinti nu se grabesc sa-si oficializeze relatia.

Zilele trecute Onur Saylak a implinit 43 de ani. La petrecerea aniversara, actorul i-a facut o declaratie iubitei lui:  “De mii de ori am spus, si continui sa o fac in fiecare zi: ce bine  ca existi!“

Episoade noi ale Serialului “Patria mea esti tu” vor putea fi vizionate, de saptamana aceasta, in fiecare joi si vineri, de la 22:00, la Kanal D. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI