Parintii au fost pusi in fata unei situatii dificile: sa faca ce e mai bine pentru copiii lor, desi acest lucru i-ar putea costa viata.

„Nu mai pot de nerabdare sa ii vad separati. Asta ma uimeste cel mai mult. Vreau doar sa imi cunosc baietii”, mai spune mama copiilor. La 13 luni, parintii il descriu pe Jadon ca fiind cel nelinistit, in timp ce Anias este cuminte si iubeste sa asculte povestile mamei lui.

Cei doi copii vor fi operati. Studiile au aratat ca aproximativ 80% dintre gemenii uniti la cap mor din cauza complicatiilor, pana sa implineasca doi ani, daca nu sunt separati, potrivit CNN.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Erau doi baieti normali, la fel ca altii, in afara faptului ca sunt lipiti”, a declarat tatal lor. Desi stia ca cei gemenii au probleme, mama lor a declarat ca vor face fata situatiei.

Operatia, care va avea loc joi si care costa 2.5 milioane de dolari, este una dintre cele mai dificile facute vreodata. Potrivit medicilor, interventia chirurgicala ar putea dura si mai bine de 20 de ore.

„As putea sa ii pastrez asa”, a declarat mama copiilor, admitand ca s-a atasat de ei in acest fel. Stie ca interventia chirurgicala e cea mai buna optiune, insa se teme ca si-ar putea pierde copiii.

Echipa de medici care va efectua operatia a petrecut luni de zile planuind strategia, folosind un model 3D. Dupa operatie, copiii vor sta 72 de ore la terapie intensiva, iar apoi, cateva luni de zile intr-un centru de recuperare.

Medicul spune ca exista posibilitatea ca ei sa aiba probleme de mobilitate in urma operatiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si