Close sidebar
Close sidebar

Operatie in premiera la Galati, realizata de chirurgul Bogdan Ciubara: artroscopia articulatiei gleznei

Chiar daca sistemul sanitar din Romania se confrunta cu numeroase probleme, cu eforturi uriase, doar de ei stiute, multi medici isi trateaza pacientii la standarde europene, efectuand interventii chirurgicale inovative, cat mai putin traumatizante.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vineri, la Spitalul Judetean Galati, Conf. dr. Alexandru Bogdan Ciubara, medic primar ortopedie-traumatologie, impreuna cu medicul rezident Andrei Bradeanu, a realizat in premiera o interventie chirurgicala artroscopica la nivelul articulatiei gleznei. Acest gen de interventie se practica, in general, doar in marile centre universitare europene, in Romania efectuandu-se pana acum 1-2 interventii pe an la Iasi, de obicei cu concursul Profesorului Ramadani de la Viena, scrie evz.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”Interventia artroscopica este o procedura inovativa, reprezentand o adevarata revolutie in dezvoltarea ortopediei si traumatologiei mondiale.

Operatia este foarte putin traumatizanta pentru pacient. Barbatul operat in Centrul Universitar Galati suferea de o artroza post-traumatica tibioastragaliana, veche de doi ani, iar scopul interventiei a fost de a prezerva o perioada cat mai lunga aceasta articulatie”, ne-a declarat medicul chirurg Bogdan Alexandru Ciubara.

Citeste mai mult aici
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI