Actori, cântăreți, influenceri sau chiar păpuși, toți avem câte o persoană, un așa zis „idol”. Admirația pentru aceste persoane te face câteodată să vrei să fii ca ele. Mai mulți tineri au scos bani grei din buzunar pentru a arăta la fel ca cei pe care îi apreciează.

Mai multe persoane au apelat la medicii esteticieni pentru a avea trăsături asemănătoare cu cele ale idolilor lor. Au avut nevoie de foarte mulți bani pentru aceste schimbări radicale de look.

Aceste activități au făcut chiar și obiectul unui studiu al psihologilor care au concluzionat că cei care apelează la astfel de transformări sunt extrem de preocupați de felul în care arată pe exterior, având tendințe narcisiste sau înclunații spre dependențe ce pot duce la depresie sau anxietate dacă nu sunt satisfăcute.

Fanii unor astfel de operații au apelat cu încredere, ba chiar au dat averi întregi pentru a putea ajunge la rezultatul dorit. Mai multe persoane și-au dorit să aibă un chip asemănător lui Ken, Superman, Barbie sau Kim Kardashian.

Sume fabuloase de bani pentru a arăta ca originalul

De exemplu, un fost model de succes al unei case de modă italiene, a cheltuit peste 500.000 de dolari pentru a arăta aproape la fel ca idolul său, Kim Kardashian. Ea și-a făcut implanturi de sâni, fese și liposucție.

Toate aceste intervenții au dus-o undeva la 470.000 de dolari, plus hainele și accesorille asemănătoare.

„Mai am încă de lucru. Vreau să-mi scot două coaste, ca să am talia mai subţire. Medicii îmi spun că am exagerat, dar nu mă voi opri aici”, a declarat ea.

Jennifer Pamplona pozând în oglindă
Jennifer Pamplona pozând în oglindă precum Kim Kardashian.[Sursa foto: google]

Herbert Chavez este tânărul care încă de la vârsta de cinci ani îl adora pe Superman.

Bărbatul, care acum are 42 de ani, a făcut peste 20 de operații estetice, printre care se numărăr o rinoplastie, mai mult eintervenții la nivelul maxilarului, implanturi de pectoral. Pentru aceste operații a scos din buzunar suma de 20.000 de dolari.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

operații estetice pentru a arăta ca idolii
Herbert Chavez și-a dorit să arate ca Superman.[Sursa foto: google]

Herbert a declarat că nu vrea să se limiteze la aceste intervenții, fiind pe cale să își lungească picioarele, operație ce îl va costa 250.000 de dolari.

Un caz mai neobișnuit este cel al lui Bryan Ray. Băiatul a vrut dintotdeauna să semene cu Britney Spears. El s-a transformat astfel într-o tânărăr blondă, având în spate 90 de operații estetice și conturile mai goale cu 80.000 de dolari.

operații estetice pentru a arăta ca idolii
Un tânăr a devenit sosia lui Britney Spears. [Sursa foto: google]

Păpușa Barbie are și ea sute de mii de fani în întreaga lume. Una dintre fane, însă. și-a dorit să semene identic cu ea. Valeria Lukyanova este o tânrără din Ucraina care și-a ales drept idol păpușa Barbie, jucărie iubită de majoritatea fetițelor din lume. Blondina nu este adepta feminismului și chiar consideră că standardele frumuseții au scăzut cu mult în ultimii ani.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Valeria Lukyanova
Valeria Lukyanova asemănare cu Barbie.[Sursa foto: google]

Mai mult, Valeria susține cu tărie că nu are nici măcar o operație estetică, deși asemănarea ei cu Barbie este cam prea mare.

Partenerul lui Barbie seamănă izbitor cu un tânăr brazilian. Rodrigo Alves s-a făcut cunoscut în întreaga lume datorită asemănării lui izbitoare cu partenerul lui Barbie, păpușa Ken. Brazilianul a cheltuit o sumă fabuloasă, și anume 650.000 de dolari pentru a deveni o păpușă umană. Totuși, și idealul frumuseții are costurile lui. Din cauza numeroaselor operații estetice, Rodrigo riscă să își piardă nasul.

Rodrigo Alves îmbrăcat într-un costum scump


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si