Un bărbat care a iești în larg cu kite-ul în aproprierea stațiunii Vama Veche a fost la un pas să-și vadă moartea cu ochii. Bărbatul a fost cât pe ce să se înece după a căzut în mare și s-a prins între niște plase de pescuit.

Citeste si: VIDEO| Românii nu sunt de acord cu recomandarea Comisiei Europene de a avea 19 grade în case

Turiștii care l-au văzut, au sunat de urgență la 112 și au declarat că au observat că zmeul tânărului fusese avariat de vânt iar el rămăsese blocat în mare. În scurt timp, la fața locului s-a deplasat o ambarcațiune de la Inspectoratul de Situații de Urgență Dobrogea care a plecat din portul Mangalia dar și o autospecială SMURD care a pornit spre Vama Veche.

Operațiuni de salvare în Vama Veche și Olimp după ridicarea steagului roșu

Pasionatul de sporturi extreme a fost recuperat de echipajul unei nave aparținând Agenției de Salvare pe Mare și ulterior echipajului medical l-a evaluat. În urma evaluării efectuate de medicii dobrogeni, bărbatul a refuzat transportul la spital.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Incidentele se țin lanț în Pasajul Unirii. Acesta este al patrulea accident, în nici o săptămână de la deschidere

Aceasta nu a fost singura intervenție care le-a dat bătăi de cap salvatorilor în această dimineață. La Olimp un bărbat aflat în pericol de înec a fost salvat în ultima clipă de echipajul unei ambarcațiuni iar mai apoi a fost transportat la spital pentru o evaluare amănunțită.

Pe litoral Mării Negre a bătut vântul și a fost steag roșu însă așa cum s-a întâmplat mai tot timpul în acest sezon estival, puțini au fost cei care au ținut cont de sfaturile salvamarilor iar aceștia au fost nevoiți sa intervină și să îi scoată la mal.

Citeste si: VIDEO- Un vasluian a ajuns viral pe internet după ce a furat dintr-un magazin, chiar sub ochii vânzătoarei: ”A dat omul bună ziua?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si