Close sidebar
Close sidebar

Operatiune dificila de salvare cu final fericit. Trei cai au fost la un pas de a se ineca intr-un lac de steril

Trei cai au fost salvati de pompieri dupa ce au cazut intr-un lac de steril, din apropierea orasului Vulcan, din Valea Jiului. Animalele au fost la un pas de a se ineca in namolul adanc.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Interventia pompierilor a fost una dificila pentru ca animalele au ramas blocate in namolul rezultat din prelucrarea carbunelui.

„Caii riscau să se înece în nămolul adânc, însă deplasarea de urgenţă la locul indicat şi realizarea rapidă a unui dispozitiv de salvare au dus la salvarea cabalinelor. Un pompier şi îngrijitorul animalelor au înaintat prin nămolul instabil, fiind asiguraţi de pompierii de pe mal cu o coardă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, potrivit Agerpres.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In cele din urma, salvatorii au reusit sa scoata caii din mal cu ajutorul unor furtune. Caii Caii aparţin unei organizaţii neguvernamentale din Vulcan care are un parc de călărie. Animalele sunt folosite la şedinţe de hipoterapie pentru copiii cu sindrom Down sau alte afecţiuni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI