Bradul urias a fost adus la Sibiu cu un  trailer special, insa, cu greu a putut sa fie dus in centrul orasului, din cauza stradutelor inguste si a teraselor amplasate in zona.

Pana la urma, falnicul pom de Craciun a trecut de obstacole si a ajuns in siguranta la locul stabilit, spre incantarea localnicilor care au si inceput sa-l fotografieze.


Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iuliana Oprisan, purtator de cuvant Primaria Sibiu: acesta a fost recoltat din Paltinis de pe raza ocolului Cristian. Acesta masoara aproximaiv 20 de m si va fi impodopit in zilele urmatoare cu ghirlande luminoase, bradul are peste 80 de ani.

O feerie vor fi sarbatorile de anul acesta si in Galati!

Raluca Ardean- purt. de cuv. Primaria Galati -  Vor fi instalati 7 braduti, in cele mai vizibile puncte din Galati.

Unii sunt mai mici de maxim 3 metri, altii de 8 metri.

Dupa ce anul trecut n-au avut de niciunele, autoritatile se revanseaza! Pe langa brazi, autoritatile au cumparat si luminite: pe toate au dat  450 000 de euro!

Ce nu exista insa e un contract pe care primaria ar fi trebuit sa-l incheie cu o firma care se angajeaza sa asigure mententanta iluminatului stradal. Cu alte cuvinte, feeria de sarbatori s-ar putea transforma intr-un Craciun la lumina lumanarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si