Close sidebar
Close sidebar

Operatiune dificila la Sibiu! Cum a fost transportat bradul imens de Craciun in Piata Mare

Alesii locali se pregatesc de sarbatoare dupa posibilitati. Orasul Galati trece din randul repetentilor, in cel al campionilor la cheltuit bugetul. N-or avea ei firma care sa asigure reparatiile sistemului de iluminat public, dar de Craciun pe strazi va fi o feerie. Intre timp, la Sibiu, tocmai a fost instalat cel mai mare brad din tara!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bradul urias a fost adus la Sibiu cu un  trailer special, insa, cu greu a putut sa fie dus in centrul orasului, din cauza stradutelor inguste si a teraselor amplasate in zona.

Pana la urma, falnicul pom de Craciun a trecut de obstacole si a ajuns in siguranta la locul stabilit, spre incantarea localnicilor care au si inceput sa-l fotografieze.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Iuliana Oprisan, purtator de cuvant Primaria Sibiu: acesta a fost recoltat din Paltinis de pe raza ocolului Cristian. Acesta masoara aproximaiv 20 de m si va fi impodopit in zilele urmatoare cu ghirlande luminoase, bradul are peste 80 de ani.

O feerie vor fi sarbatorile de anul acesta si in Galati!

Raluca Ardean- purt. de cuv. Primaria Galati -  Vor fi instalati 7 braduti, in cele mai vizibile puncte din Galati.

Unii sunt mai mici de maxim 3 metri, altii de 8 metri.

Dupa ce anul trecut n-au avut de niciunele, autoritatile se revanseaza! Pe langa brazi, autoritatile au cumparat si luminite: pe toate au dat  450 000 de euro!

Ce nu exista insa e un contract pe care primaria ar fi trebuit sa-l incheie cu o firma care se angajeaza sa asigure mententanta iluminatului stradal. Cu alte cuvinte, feeria de sarbatori s-ar putea transforma intr-un Craciun la lumina lumanarii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI