Close sidebar
Close sidebar

Operațiune dramatică la Brașov: Un urs a fost salvat după ce a rămas captiv în sârma unui gard - VIDEO

Imagini dramatice! Un urs a fost eliberat şi salvat după ce a rămas captiv în sârma unui gard. Evenimentul s-a petrecut în Teliu, în județul Brașov. Știrile Kanal D vă prezintă imagini de la operațiunea de salvare.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un urs a rămas captiv într-o sârmă groasă de la un gard. De disperare, animalul a sfâșiat coaja de pe copacii din jur, încercând să se elibereze. Abia după cel puțin două zile, a fost văzut de culegătorii mure care au alertat autoritățile la 112.

Ursul a fost tranchilizat și apoi eliberat în pădure

Angajații Direcţiei pentru Monitorizare şi Protecţia Animalelor au ajuns la fața locului și au tranchilizat animalul. Ulterior, ursul a fost eliberat din sârma ghimpată și eliberat în pădure.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Prezenţa urşilor, semnalată în două gospodării din Harghita

Scene șocante la Predeal: Ursul ”Guleratul”, împușcat în văzul a zeci de turiști

Scene șocante, în urmă cu o lună.

Guleratul, un urs care a apucat să trăiască numai doi ani, în Predeal, a fost împușcat în văzul a zeci de turiști. Pădurarul care a apăsat pe trăgaci spune că s-a auto-apărat, iar imaginile suprinse de un martor vor fi relevante în ancheta acestui caz!

Animalul era în vizorul vânătorilor de aproape o lună! Autoritățile spun că aveau toate avizele pentru recoltare. Într-o fracțiune de secundă viața ursului de doar doi ani s-a sfârșit.

Guleratul, așa cum l-au botezat localnicii și turiștii care îl ştiu încă de anul trecut și-a dat ultima suflare în văzul oamenilor, ca la un spectacol grotesc. Ursul a ajuns în apropierea unui restaurant din Predeal. Turiștii au sunat la 112, iar poliția a chemat la fața locului, și pădurarii. Aceștia au alungat ursul către pădure, iar în spatele unor scânduri, Guleratul și-a găsit sfârșitul. VEZI AICI IMAGINILE

Citeste si: Pui de urs, scos dintr-o fântână din Brașov cu ajutorul jandarmilor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI