În urmă cu o oră, armata din Israel a distrus tuneluri din Gaza, deținute de gruparea teroristă Hamas. Forțele Armate Israeliene doresc eliminarea tuturor tunelurilor Hamas, aflate în Gaza.

Operațiunea armatei israeliene are ca scop extirparea grupării teroriste Hamas, dar și combaterea războiului în care este implicată. Războiul din Orientul Mijlociu, dus între Israel și Hamas, se desfășoară de 28 de zile.

Israel distruge tuneluri Hamas, din Gaza

Israel distruge tuneluri Hamas, din Gaza

[Sursa foto: Capturi Twitter]

Operațiune Israel: descoperirea și distrugerea tunelurilor Hamas, din Gaza

În urmă cu o oră, Forțele Armate Israeliene au confirmat identificarea și distrugerea a câteva tuneluri deținute de gruparea teroristă Hamas, în Gaza.

Atacul asupra tunelurilor a fost revendicat pe platfoma socială X, unde armata israeliană a postat un videoclip în care se poate observa cum tunelurile explodează, în urma bombardamentelor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Trupele IDF au descoperit puțuri de tunel, le-au manipulat cu explozibili și au neutralizat tunelurile teroriste ale Hamas în timpul operațiunilor speciale din Gaza", a scris Armata din Israel pe platforma socială X.

În videoclip se observă două explozii puternice, surprinse de camere. Operațiunea specială a Israelului de a distruge tunelurile teroriștilor Hamas, este în plină ascensiune.

Citește și: Fiul fondatorului Hamas dezvăluie strategia înfiorătoare a grupării: "Metoda Hamas este de fapt de a vărsa sânge uman și de a ucide vieți omenești, pentru a lăuda ideologia"

Tuneluri Hamas distruse de Israel

Tuneluri Hamas distruse de Israel

[Sursa foto: Capturi Twitter]

Israel-Hamas. 28 de zile de război în Orientul Mijlociu

În urmă cu 28 de zile, gruparea teroristă Hamas a organizat un masacru asupra Israelului. Pe data de 7 octombrie 2023 a început războiul din Orientul Mijlociu, desfășurat între Israel și Hamas. 

Astăzi, Ghazi Hamad, unul dintre liderii Hamas, a declarat că va distruge Israelul.

"Statul Israel nu se află pe teritoriul nostru. Trebuie să scăpăm de el, pentru că este un dezastru de securitate, militar și politic pentru lumea arabă și islamică. Trebuie să ia sfârșit. Nu ne este rușine să spunem asta. Trebuie să dăm o lecție Israelului și vom face acest lucru din nou și din nou",  a declarat Ghazi Hamad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si