A fost razie în Capitală seara trecută! Sute de șoferi au fost opriți pe principalele artere din Ilfov pentru a fi testați pentru alcool și droguri.

Unul dintre ei a fost urmărit mai mulți kilometri, după ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Șoferul în vârstă de 22 de ani era băut, drogat și nu avea nici permis de conducere.

De asemenea, alți șoferi au fost prinși drogați în zona de nord a Bucureștiului. Ulterior, toți șoferii drogați au fost duși pentru recoltarea probelor biologice.

În total, polițiștii din Ilfov au reținut 3 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare. De asemenea, au dat zeci de amenzi, în cadrul operațiunii Blocada.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tzancă și Tate opriți trafic

Imagine cu o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cine este Sebastian Stan, actorul român care a câștigat premiul "Ursul de Argint" la Berlin

Tzancă Uraganul mesaj pentru șoferi

În trafic a fost oprit și celebrul manelist Tzancă Uraganul.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Totodată, manelistul a transmis și un mesaj pentru șoferii din România să nu se urce beți la volan, pentru a duce o viață liniștită, lipsită de griji.

”Salut toată România! Și țineți cont de ce v-am spus. Nu faceți prostii la volan să aveți o viață liniștită ca Tzancă Uraganu. Pot să se întâmple multe nenorociri.

Deci nu beți la volan și, mai ales, de droguri meritați arestați care vă drogați la volan. Faceți ce vreți dacă vreți, dar stați în casă ”, a spus Tzancă Uraganu, potrivit Antena 3 CNN.

Tzancă și Tate opriți trafic

El este Tzancă Uraganul.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greșeala pentru care mulți șoferi plătesc amendă de 10.000 lei. A fost razie într-un mare oraș din România

Zilele trecute, manelistul a fost oprit pe autostrada A3 București-Brașov în timp ce gonea cu o viteză de 159 km/h, deși limita maximă admisă de viteză este de 100 km/h. Astfel, Tzancă s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile și cu amendă de 1.485 de lei.

În trafic a fost oprit şi Andrew Tate, căruia polițiștii i-au explicat în engleză care este procedura. În cele din urmă, rezultatele în cazul său au fost negative. Totodată, oamenii legii au făcut și un control cu un echipaj canin în mașină, însă totul a fost în regulă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si