Cutremurele din Turcia au provocat pagube mari, iar peste 42.000 de persoane și-au pierdut viața. Turcia a oprit operațiunile de căutare, chiar și în cele mai afectate zone. Decizia de a opri operațiunea de căutare a supraviețuitorilor a fost luată marți, după ce Turcia a fost zguduită de alte două cutremure zilele trecute.

Citește și: Micuța Aya, născută în ruinele din cutremur și rămasă singură pe lume, și-a găsit o familie. Cine a adoptat-o și ce nume nou a primit

Salvatorii au depus eforturi imense pentru că supraviețuitorii să fie găsiți, deși nu se știa numărul victimelor. Cutremurele și replicile au făcut ravagii în zonele afectate.
Printre victime s-au aflat atât bebeluși, nou născuți, cât și oameni în vârstă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mesajul lansat de turcul Sait Caglar, către românii care l-au expulzat, pentru legături cu al-Qaida: „Să vă moară familiile în cutremur, ca să simțiți ceea ce simt și eu!”

Micuța Aya, născută în ruinele din cutremur și rămasă singură pe lume, și-a găsit o familie. Cine a adoptat-o și ce nume nou a primit

Micuța Aya, fetița născută sub dărâmăturile casei sale din Siria, a rămas singură pe lume după ce toți membrii familiei și-au pierdut viața în cataclism.

După o perioadă de incertitudine în care au existat tentative de răpire a copilului-miracol, Aya a ajuns în mijlocul unei familii.

Când salvatorii au găsit-o sub dărâmături,  Aya era încă legată  prin cordonul ombilical de mama ei, care nu a supraviețuit cutremurului.

Citește și:  Turcia, cutremurată din nou

Salvatorii i-au pus micuței   numele Aya- "miracol" în limba arabă- după ce toată planeta a fost emoționată de povestea ei cutremurătoare.

Fetița născută sub dărâmături în Siria, după primul cutremur devastator din Turcia, a fost în pericol în primele zile de viață să fie răpită de grupări interesate de potențialul financiar al unui caz emoționant.

Aya a fost adoptată de mătușa și unchiul ei

După ce cutremurul din 6 februarie i-a răsturnat casa și i-a ucis întreaga familie apropiată, Aya a fost adoptată de mătușa și unchiul ei și a primit un nou nume în onoarea regretatei sale mame.

Citește și:  Încă un miracol venit din Turcia. O adolescentă a fost salvată la 11 zile de la cutremur (VIDEO)

Tragedia familiei distruse a avut loc în orașul Jinayris, din nordul Siriei, dar unele rude de gradul doi au supraviețuit seismului masiv de 7,8 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si