People's Fund din Maui își propune să facă plăți lunare de 1.200 de dolari (950 de lire sterline) către miile de victime ale incendiilor care au măturat insula în această lună, informează BBC.

Celebritățile au donat 10 milioane de dolari

Cele două celebrități, The Rock și Oprah Winfrey au donat 10 milioane de dolari pentru a da startul campaniei de strângere de fonduri și solicită și alte donații din partea publicului.

Bilanțul oficial al victimelor este de 115 morți, dar multe persoane sunt în continuare date dispărute după trei săptămâni. 

Citește și: Miraculos! Casa rămasă neatinsă de incendiul devastator din Hawaii, deși totul în jur a ars până la temelii

Banii vor merge către adulții ale căror case au fost distruse de incendiile din Lahaina și Kula, pe Maui. Banii sunt disponibili pentru proprietarii de case și chiriași, dar nu și pentru proprietarii care nu locuiesc în clădirile care au fost distruse. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Colaborând îndeaproape cu un consiliu consultativ apreciat și cu sprijinul comunității locale și al vârstnicilor, acest nou fond va fi o punte de legătură pentru a oferi bani direct familiilor și persoanelor afectate, astfel încât acestea să poată decide personal cum să folosească cel mai bine fondurile pentru ei înșiși", se arată în anunțul de strângere de fonduri.

”Suntem mai mult decât recunoscători”

"Oamenii să fie capabili să aibă propria lor agenție, să poată lua decizii pentru ei înșiși cu privire la ceea ce au nevoie și la ceea ce are nevoie familia lor

- acesta este scopul nostru", a declarat Winfrey într-o înregistrare video cu The Rock care a fost postată pe Instagram.

Citește și: Torbjørn Pederse a vizitat toate țările din lume, fără să zboare cu avionul: "Am simțit cu adevărat plăcere de fiecare dată când am intrat într-o țară nouă”

Agenția Federală pentru Managementul Situațiilor de Urgență (Fema) a oferit o plată inițială de 700 de dolari pentru nevoi imediate.

Agenția Federală pentru Managementul Situațiilor de Urgență (Fema) a oferit o plată inițială de 700 de dolari pentru nevoi imediate.

[Sursa foto: BBC]

"Chiar și în cele mai dificile momente, oamenii din Maui se unesc și ne ridicăm- asta ne face mai puternici", a mai spus The Rock. "Suntem mai mult decât recunoscători că lucrăm alături de liderii apreciați ai comunității din Maui pentru a lansa Fondul popular din Maui. Acești lideri își oferă îndrumarea pentru a se asigura că fondul nostru poate pune banii direct în mâinile persoanelor cele mai afectate”, a mai spus el.

Agenția Federală pentru Managementul Situațiilor de Urgență (Fema) a oferit o plată inițială de 700 de dolari pentru nevoi imediate, dar mulți au spus că banii nu ajută prea mult la recuperarea pe termen lung.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Winfrey vine rar în Maui, iar The Rock a trăit în Hawaii în copilărie și este parțial de origine samoană.

Winfrey vine rar în Maui, iar The Rock a trăit în Hawaii în copilărie și este parțial de origine samoană.

[Sursa foto: BBC]

Winfrey vine rar în Maui, iar The Rock a trăit în Hawaii în copilărie și este parțial de origine samoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si