Close sidebar
Close sidebar

Opt martori au fost audiați în cazul dublei crime de la Bran. Suspectul principal va fi supus unei expertize psihiatrice

Anchetatorii au dispus expertize ADN şi expertiza psihiatrică a suspectului în cazul dublei crime de la Bran. Opt martori au fost audiaţi.

Diana Bostan,

Cazul dublei crime de la Bran


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Bran este chiar vărul bărbatului ucis, aceștia fiind și vecini.

Suspectul principal va fi supus unei expertize psihiatrice

„Până în prezent, a fost dispusă expertiză ADN şi va fi dispusă şi o expertiză psihiatrică. A fost reaudiat suspectul, în principal pentru a i se lua consimţământul la expertizare, dar şi pentru a fi verificate diferitele ipoteze despre mobilul faptei născute din probe dar şi din zvonul public”; au anunţat, joi, oficiali ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. 

Citește și: Alexandra și Nicu au fost conduși pe ultimul drum. Apropiații soților uciși cu sânge rece la Bran sunt îndurerați: „Ați fost îngerii noștri păzitori”

Procurorii au solicitat și o expertiză ADN pentru a compara urmele găsite pe haine cu cele găsite în casă.

Opt martori au fost audiați

Doi soți au fost uciși cu bestialitate în propria casă, un bărbat în vârstă de 38 de ani, pompier, și soția acestuia, asistentă medicală.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Nicu și Alexandra, soții uciși la Bran, au fost înmormântați cu onoruri militare

Vărul victimei este principalul suspect, care a și recunoscut că i-a atacat pe cei doi cu un cuțit, după ce s-ar fi certat din cauza unui teren.

Cei doi soți au fost găsiți într-o baltă de sânge, iar examenul medico-legal a arătat că victimele au murit în urma unor lovituri de cuţit şi de topor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI