"In urma cercetarilor desfasurate de catre Parchetul de pe lânga Judecatoria Sectorului 1 in dosarul privind infractiunile de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, opt persoane au fost inculpate, dintre acestea sapte in stare de retinere", au declarat, joi seara, reprezentantii Politiei Capitalei.

Ei mai arata ca patru dintre cei opt inculpati vor fi prezentati in scurt timp instantei cu propunere de arestare preventiva, asupra celorlalti patru fiind instituita masura controlului judiciar.



Politia Capitalei preciza, joi dimineata, ca peste 60 de persoane au fost conduse la audieri, in urma violentelor care au avut loc miercuri seara.

Incidentele de la manifestatia din Piata Victoriei au inceput, miercuri, in jurul orei 21.00, fiind provocate de un grup de 40-50 de persoane, dar si de un altul, aflat in capatul bulevardului Iancu de Hunedoara, existând informatii ca ar fi vorba de membrii galeriilor unor echipe de fotbal.

Oameni din aceste grupuri izolate au aruncat cu sticle, torte si petarde, fortele de ordine ripostând cu gaze lacrimogene. Un panou publicitar a fost incendiat, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a fi stins.

Sapte persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incidentelor din Piata Victoriei din Capitala, dintre care patru jandarmi si trei civili, a declarat, pentru News.ro, Cristian Grasu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si