Primarul social democrat Michael Ludwig, care vrea să fie reales la alegerile municipale din 22 octombrie, a anunţat această măsură în valoare de 40 de milioane de euro printr-un mesaj publicat miercuri pe Twitter.

Citeste si: PSD pregătește moțiuni simple împotriva miniştrilor Internelor, Sănătăţii şi Educaţiei

Renumitele restaurante şi cafenele au fost închise în data de 16 martie, când a fost introdusă o măsură de carantină la nivel naţional pentru a opri răspândirea noului coronavirus.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Coronavirus România 14 mai. Alte 245 de noi cazuri. Bilanțul ajunge la 16.247

Decizia edilului Vienei vine să suplimenteze un plan naţional al guvernului federal, care vrea să ajute restaurantele prin reducerea unor taxe precum Taxa pe Valoarea Adăugată, taxa pe băuturi non-alcoolice şi o taxă specială pentru vinul spumant. Sectorul restaurantelor şi cafenelelor este unul din cele mai grav lovite de măsurile de izolare, al căror impact a fost agravat de colapsul turismului.

Citeste si: Alte 10 decese provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 1046


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si