Close sidebar
Close sidebar

Orasul din Romania care are peste 70 de mii de locuitori, dar unde de 11 ani nu exista serviciu de Ambulanta. "Ne-am obisnuit asa, ce sa facem!"

De 11 ani asteapta Ambulanta sa vina din oras, dar degeaba. Peste 70 de mii de oameni , din nordul judetului Dambovita sunt in mare pericol, in caz de urgenta, salvarile trebuie sa strabata zeci de kilometri. Asta pentru ca, Serviciul de Ambulanta de la Spitalul din Pucioasa a fost desfiintat , iar institutia pare sa fi fost uitata complet de autoritati.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Spitalul din Pucioasa, un spital orasenesc la care in caz de urgenta ar trebui sa apeleze peste 70 de mii de oameni pare, pe alocuri a fi abandonat. Pereii crapati si tencuiala care sta sa se desprinda in orice clipa sunt un real pericol pentru toti cei care ii trec pragul. "Nu stiu unde ati observat, poate ca sunt locuri nefunctionale. Noi am stat si stam foarte bine la acest capitol." , spun oamenii.

Managerul spitalului pare sa nu stie de probleme. Nici viceprimarul nu pare sa fie in tema cu tot ce se intampla dupa usile intitutiei spitalicesti. "Eu nu sunt multumit de nimic din ceea ce ma inconjoara.", spune viceprimarul de acolo.

DE 11 ANI, FARA AMBULANTA

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Problema cea mai mare insa, apare atunci cand locuitorii orasului Pucioasa suna la numarul de urgenta.

20 de minute inseamna timp record pentru bietii oameni.

Asa s-au obisnuit de 11 ani, de cand serviuciul de ambulanta al spitalului a fost desfiintat. "Aici, exista un Spital regional care deserveste o populatie de 70, 80 de mii de  persoane si este dificil sa vina ambulanta din Fieni. Ambulanta trebuie sa traveseze o cale ferata care nu o data a fost o bariera.", ne mai spune vicele.

Oamenii au ajuns sa e roage la ceruri sa ii tina in viata pana ajunge salvarea. Singurul punct de unde pleaca ambulantele este orasul Fieni.

Pana la sfarsitul anului, promit reprezentantii primariei ca vor rezolva problema salvarii. Cat despre reabilitarea spitalului oamenii trebuie sa mai indure pana vor putea spune ca sunt tratati in conditii sigure.  "A face reabilitari din fonduri proprii la spital este imposibil. Trebuie facute atatea realibitari facute in Spitalul Pucioasa incat ar insemna bugtul orasul, pentru ani."

, mai spune edilul de acolo.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI