Close sidebar
Close sidebar

Orasul din Romania unde oamenii prefera sa moara de foame decat sa munceasca

Sute de ploiesteni au renuntat la hrana pe care Primaria le-o oferea gratuit numai ca sa nu munceasca. Autoritatile i-au anuntat ca daca nu vor munci 5 zile la spatiul verde, nu vor primi ratia de la cantina.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sute de oameni au preferat sa ramana fara mancare. Acestia spun ca decizia autoritatilor e nedreapta. Multi au incercat chiar sa fenteze institutia.

"Eu i-am zis ca mi-e rau, sunt bolnava si a zis ca nu te duci asa si muncesti. E greu, te pune in toate mizeriile ca sa muncesti, mie una nu imi convine”, a declarant o femeie in varsta de 42 de ani, potrivit extranews.ro.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Dupa ce autoritatile au luat aceasta masura, numarul asistatilor social a scazut considerabil, de la 1150 la 382.

Pe langa mancarea primita in valoare de 360 de lei lunar, cei care acceptau sa lucreze in folosul comunitatii mai primeau si alte ajutoare, precum: ajutor de incalzire, asigurarea obligatorie de locuinta, alocatii, venit minim garantat, tichet pentru gradinita.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI