Close sidebar
Close sidebar

Orasul in care barbatii au mai multe iubite! Ei spun ca ar fi rusinos sa aiba doar una: "Am trei iubite si stiu una de alta. Si prietenii mei la fel"

In orasul chinez Dongguan, majoritatea barbatilor au cel putin trei iubite, iar acest comportament este vazut ca fiind unul normal. Ba mai mult, un tanar a declarat ca ar fi rusinos sa aiba doar una. Iar asta se intampla pentru ca in oras sunt prea multe femei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Dezechilibrul demografic a dus la aceasta situatie. Exista 89 de barbati la 100 de femei. Oamenii spun ca in acest oras, care ofera numeroase locuri de munca, este mai usor sa iti gasesti o iubita decat un loc de munca.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

„Am trei iubite si toate stiu una de alta. Si prietenii mei au mai multe prietene”, a declarat un barbat. Ar fi extrem de rusinos pentru un barbat sa aiba doar o singura iubita. Toata lumea ar rade de el”, a adaugat acesta, potrivit The Independent.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI