O parte dintre elevii dintr-un anumit oraș din România se vor putea bucura de vouchere primite din partea Primăriei.

În era digitalizării, în care adolescenții sunt fascinați de gadget-uri și rețele sociale și pun pe planul al doilea studiile și cultura, autoritățile dintr-un oraș din România au gândit un program prin care să îi îndrepte mai mult către educație și dezvoltare personală. Astfel că, unii dintre adolescenți vor primi, din partea Primăriei, tichete cu o valoare uriașă pe care să le folosească în scop educațional.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Concret, unii dintre liceeni se vor putea bucura de vouchere în valoare de 600 de lei, însă nu vor face ce vor dori cu ei. Tichetele vor putea fi folosite pentru a achita tot ceea ce înseamnă activități culturale. Elevii pot merge la teatru, la operă sau la alte spectacole. Mai mult, pot folosi banii respectivi pentru a-și cumpăra cărți sau a participa la excursii culturale.

Pentru a beneficia de aceste vouchere însă, adolescenții trebuie să respecte mai multe criterii.

De asemenea, programul, care poate aduce beneficii sistemului de învățământ, nu este valabil pentru toate județele din România. Proiectul a fost adoptat într-un singur oraș din țară, iar cei care își doresc să primească banii nu trebuie să mai stea mult pe gânduri, căci termenul limită pentru depunerea cererilor se apropie. Citește continuarea pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si