Furtunile au făcut ravagii în orașul vedetelor din SUA. S-au constatat peste 12 morți din cauza furtunilor, și alte sute de mii de persoane sunt nevoiți să stea fără curent electric.

Montecito, orașul vedetelor- evacuat integral

De asemenea, în Montecito își au reședința prințul Harry și soția sa Meghan, Oprah Winfrey și multe alte vedete.

Una dintre vedetele locale, Ellen DeGeneres a postat pe rețelele de socializare un clip în care prezintă situația disperată care se petrece acolo: „ Este o ploaie fără precedent! Acest pârâu, de lângă casa noastră, nu a fost niciodată atât de umflat, niciodată! Noi stăm cu vreo 2,70 de metri mai sus, dar suntem gata să ne evacuăm. Trebuie să ne purtăm mai frumos cu Mama Natură, pentru că Mama Natură nu este mulţumită de noi!"  

Ordine de evacuare din cauza furtunilor

Un ordin de refugiu s-a impus și asupra orașului Santa Barbara, iar, în Montecito, localnicii au fost nevoiți să fie evacuați din cauză că zona a atins capacitatea maximă de reținere a apei din cauza inundațiilor.

Șeful pompierilor, Kevin Taylor din Montecito a declarat într-o conferință de presă că: „ Astăzi este 9 ianuarie 2023 și ne aflăm exact la cinci ani de la evenimentul de alunecare de teren- iar bazinul nostru hidrografic este depășit”.

Citește și: Furtuna Sally a făcut o primă victimă în SUA. Mărturii din infern: ''Gemurile caselor noastre s-au spart..."

Furtuna devastatoare din SUA continuă să facă ravagii. Turiștii au surprins imagini spectaculoase cu Cascada Niagara înghețată

Ciclonul bombă din SUA a făcut zeci de victime în rândul oamenilor, dar furtuna de zăpadă se revarsă și asupra naturii.

Cascada Niagara din SUA a înghețat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imaginile spectaculoase au fost surprinse de turiști, care au imortalizat și un curcubeu deasupra  cascadei înghețate

În acest moment un ciclon bombă face ravagii în SUA. Orașul Buffalo din statul New York a înghețat complet, iar zeci de oameni și-au pierdut viața din cauza temperaturilor extrem de scăzute.

Turiștii au surprins acest fenomen uimitor ce a avut loc deasupra Cascadei Niagara. Un curcubeu s-a arătat peste straturile de gheață.

Citește și: Vremea de coșmar continuă în America: nouă oameni au decedat într-o singură zi

Bilanțul morților a crescut la 63 de persoane în SUA

Ciclonul polar continuă să facă ravagii, fiind cea mai gravă furtună de zăpadă din ultimii 50 de ani.

Autoritățile s-au mobilizat și verifică fiecare casă pentru a se asigura că oamenii nu au înghețat și că au cele necesare supraviețuirii.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

O tânără de 22 de ani a fost găsită înghețată, în propria mașină, în orașul Buffalo. Ea se întorcea de la serviciu când a fost surprinsă de o furtună de zăpadă.

Citește și: Stare de urgență în SUA: autoritățile au anunțat o ”bombă ciclonică” în California


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si