Ludovic Orban a mai spus că parlamentarii parcă vor să ducă România în starea de a nu putea face faţă plăţilor şi a solicitat miniştrilor să fie activi în comunicare publică pentru a preveni "năzdrăvăniile astea”.

"Vedeţi că Parlamentul iar a mai făcut o nefăcută. A trecut o lege, trebuie să avem grijă. Trebuie să stam tare în şa pentru că în fiecare săptămână Parlamentul ne mai toarnă câteva reglementări care ne mai generează cheltuieli pentru care nu există resurse.

Parcă vor să ducă România în stare de a nu putea să facă faţă plăţilor. Ăsta e un asemenea gest de iresponsabilitate... încercaţi să fiţi mai activi în comunicarea publică, să prevenim toate năzdrăvăniile astea, să oprim populismele astea care ne generează o situaţie în care foarte greu vom putea face faţă obligaţiilor generate de reglementările adoptate în Parlament”, a afirmat Orban.

Orban: „Trebuie să stăm tare în şa pentru că în fiecare săptămână Parlamentul ne mai toarnă câteva”

orban anunț parlament


El a cerut miniştrilor să fie prezenţi în plen atunci când se dezbat asemenea legi.

Citeste si: Maramureş: Cinci bărbaţi au sechestrat timp de un an mai multe persoane pe care le obligau să muncească pentru ei până la epuizare

Citeste si: Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România, vine la Ștafeta Mixtă cu Alex și Cornelia

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Masca de protecţie, un duşman al tenului. Dr. Ana Maria Drăgăniță: Ce efecte negative are purtarea îndelungată a măştii?

"Ar trebui ca la dezbaterea în plen a unor legi de genul ăsta să fie prezenţi în plen miniştri care să vină cu toate argumentele pentru a-i convinge pe parlamentari că nu trebuie să voteze ca în an electoral, ci trebuie

să voteze în funcţie de nişte argumente foarte solide. Nu putem să lăsăm sarabanda asta de proiecte de legi, care ies pe bandă rulantă din Parlament şi care ne creează o asemenea dificultate”, a mai afirmat Orban.

Citeste si: Obligați să ne vaccinăm împotriva Covid-19? Ce spune Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si