„Domnule ministru Tătaru, am văzut că preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a pus în funcţie o directoare la Spitalul Judeţean. Solicitarea mea e să uzaţi de prerogativele pe care le-aţi dobândit prin ordonanţa de urgenţă în baza Decretului privind instituirea stării de urgenţă şi să demiteţi, dacă este adevărat că acest lucru s-a petrecut, să demiteţi vechiul director care a revenit asupra demisiei şi care, din câte am înţeles, s-a numit pe sine director medical la Spitalul Judeţean”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si: Orban, după îmbulzeala de pe Aeroportul Cluj: „Poate închideți aeroportul”

Ministrul Sănătății i-a transmis premierului că a luat legătura cu autoritățile din Maramureș, iar procedurile au fost demarate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fostul ministrul al Sănătății, Sorina Pintea, și-a retras demisia din funcția de manager al Spitalului județean de Urgență Baia Mare, înregistrată pe 5 martie.

Citeste si: Ludovic Orban, despre decretul de prelungire a stării de urgenţă: ”Vreau astăzi să trimiteţi propunerile finale”

În demisie, fostul ministru a scris că demisia din funcția de manager vine în urma deschiderii unui dosar de cercetare penală

Sorina Pintea se află în prezent sub control judiciar pentru luare de mită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si