“Condamn public încă o dată atitudinea iresponsabilă a liderilor politici, în special din zona opoziţiei, PSD, Pro România, care au instigat permanent cetăţenii la nerespectarea regulilor, care au bagatelizat pericolul generat de această epidemie şi de acest virus, care au avut demersuri sistematice pentru a lipsi autorităţile de pârghiile necesare pentru a lupta contra epidemiei.

Citeste si: Anunț de ultim moment făcut de ministrul Afacerilor Interne

În ceea ce ne priveşte pe noi, ne facem datoria în continuare, toate autorităţile statului vor fi mobilizate pentru a păzi viaţa şi sănătatea cetăţenilor români, pentru a reduce riscul de răspândire a epidemiei”, a declarat Ludovic Orban, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Prefectura Sălaj.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Raed Arafat, avertisment după explozia cazurilor de coronavirus: ”Vom avea probleme serioase”

Întrebat cum vor arăta măsurile de relaxare din 1 iulie, Ludovic Orban a răspuns: “Nu vă pot da un răspuns în momentul de faţă. Am avut un plan de relaxare, toate măsurile au fost adoptate în etape din 15 în 15 zile pe baza evaluării riscului epidemiologic şi în funcţie de evoluţia epidemiei.

Trebuie să vedem evoluţia epidemiei, ieri a apărut un număr de cazuri îngrijorător, trebuie să vedem evoluţia şi în funcţie de această evoluţie vom lua toate deciziile”. 

Citeste si: Alertă în ALDE! Un deputat a fost confirmat cu coronavirus

El a spus că autorităţile au gestionat bine criza cauzată de pandemie, limitând numărul de infectări şi îi îndeamnă pe români să respecte regulile.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si