Orban s-a declarat mulţumit de modul în care sunt respectate restricţiile, a afirmat că se bucură că românii au plecat în număr mare de minivacanţă, cerându-le să respecte măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19. El a evitat să facă alte precizări legate de noul val de măsuri de relaxare aşteptate în 15 iunie.

Orban s-a mutat apoi la un restaurant.

Citeste si: Fostul episcop de Huşi, eliberat din arest. Decizia instanţei este definitivă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Răspund la invitaţia unui bun amic care, de bucurie că a deschis terasa, m-a invitat si pe mine”, a explicat Orban motivul prezenţei sale în Centrul Vechi.

El a fost întrebat în legătură cu adoptarea unor noi măsuri de relaxare a restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Citeste si: PSD: Orban îşi bate joc şi tratează cu dispreţ peste 3.6 milioane de copii din România

”Vom analiza alte măsuri de evaluare, pe care le vom anunţa cu câteva zile înainte de data de 15 iunie. Le vom anunţa la timpul potrivit”, a declarat şeful Executivului.

Ludovic Orban a fost însoţit de mai multe persoane, printre care şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi consilierul Andi Manciu.

Citeste si: VIDEO| Ludovic Orban, surprins la terasă în Centrul Vechi: „M-a invitat un prieten”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si