Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, ce părere are de anunţul Autorităţii Electorale Permanente care susţine că organizarea alegerilor locale la termen reprezintă ”o misiune cvasi-imposibilă” şi propune ca acestea să aibă loc în şase luni de la încetarea stării de urgenţă.

Citeste si: Nelu Tătaru: Vor veni săptămâni şi mai grele, vor fi cazuri critice, dar vom trece peste această perioadă

“Voi chema partidele politice parlamentare la consultări, aşa cum am anunţat pe tema asta, şi împreună vom analiza situaţia şi vom lua decizia legată de alegerile locale”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Secretarul General al Ministerului Sănătăţii Georgeta Bumbac, demisă prin decizie a premierului Ludovic Orban

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente Constantin Mitulţu – Buică a transmis o scrisoare adresată preşedintelui Klaus Iohannis,, premierului Ludovic Orban, preşedintelui Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu şi vicepreşedintelui Senatului Titus Corlăţean în care spune că organizarea alegerilor locale la termen a devenit o misiune cvasi-imposibilă, iar asupra celor parlamentare planează un mare grad de incertitudine.

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV cu Bogdan Anicescu, interpretul de la Guvern și Ministerul Afacerilor Interne, care traduce mesajele autorităților pentru persoanele cu deficiențe de auz. Tânărul face parte din echipa Știrilor Kanal D

AEP propune prelungirea mandatelor actualilor aleşi locali şi organizarea alegerilor locale în şase luni de la încetarea stării de urgenţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si