Close sidebar
Close sidebar

Oreste, scandal uriaş cu agenţii de la Rutieră! Poliţiştii acuzaţi de abuz în serviciu, convocaţi mâine la tribunal! ”Nu s-a legitimat, mi-a umblat în geantă”

Confruntare dură între Oreste Teodorescu şi reprezentanţii Poliţiei, mâine, la Judecătoria Cornetu.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Scandalul uriaş între Oreste Teodorescu şi Poliţia Ilfov va fi tranşat mâine, în instanţă. Vedeta de televiziune susţine că organele de ordine i-au suspendat abuziv permisul de conducere şi l-au amendat cu 1.160 lei şi îl acuză pe agentul care l-a oprit de abuz în serviciu. Mâine, la Judecătoria Cornetu, se va decide dacă poliţistul de la Rutieră a acţionat legal sau nu, în caz contrar lui Oreste urmând să-i fie anulate contravenţiile.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Oreste a povestit cum a ajuns în această situaţie.

”În comuna Tanganu am fost oprit de un agent de circulaţie pe care l-am văzut exclusiv datorită echipamentului alb. Am tras regulamentar pe dreapta şi imediat după aceasta am intrat parcă într-un capitol din Kafka. Agentul, pe care am să-l denumesc Shahid Punjabi, întrucât nu s-a prezentat, mi-a solicitat actele la control, i-am dat permisul, talonul, buletinul, asigurarea auto. Mi-a solictat apoi să deschid portbagajul şi să-i arăt ce am în geantă.
Surprins constată că am haine... remarcă superior: ”deci aveţi haine? De unde veniţi şi unde mergeţi?” Mă enervez uşor şi replic: ”păi şi ce voiaţi să am, Goethe...? Şi din câte ştiu: cine sunt, de unde vin şi încotro mă îndrept sunt întrebări filosofice nu ale poliţiei rutiere”. Şi îl rog să-mi comunice motivul pentru care am fost oprit! Ridică tonul la mune şi la fel de autoritar ca un maharajah îmi zice ferm să trec în maşină.
Refuz, replicându-i că sunt pe spaţiu public şi nu înţeleg să dau curs invitaţiei sale dacă nu îmi comunică motivul pentru care m-a tras pe dreapta”
, a povestit Oreste Teodorescu.

Oreste spune că poliţistul i-a luat actele şi a plecat în maşină, unde a stat timp de 15 minute, prinvind într-un punct fix. În cele din urmă, prezentatorul i-a solicitat agentului să-i dea fie actele fie procesul verbal pentru a-şi continua drumul, însă acesta s-a rezumat în a-i spune să treacă în maşină şi să aştepte.

Până la urmă, Oreste a plecat fără acte.

IPJ Ilfov a emis ulterior un comunicat prin care a explicat că Oreste a fost oprit pentru ”verificări” iar în momentul în care acesta a fost legitimat a devenit recalcitrant. Oficial, Oreste a fost amendat pentru că nu avea trusă medicală, triunghiuri reflectorizante şi stingător omologate, iar permisul i-a fost suspendat pentru 30 zile pentru nerespectarea indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI