Dorian Ciubuc este unul dintre cei mai bogati oameni din lumea muzicala. Dorian Ciubuc a fost sunetist al celebrei trupe „Rosu si Negru”, iar dupa 1989 a devenit unul dintre cei mai importanti organizatori de spectacole din tara. De-a lungul timpului, Ciubuc a adus in Romania trupe si artisti ca Metallica, Whitesnake, Deep Purple, Iron Maiden, Steve Vai, Phill Collins, Ozzy Osbourne, Jethro Tull sau Scorpions.

“Eu incepusem inca din anii 80 sa organizez tot felul de concerte, nu foarte multe la acea data, separat de concertele cu Rosu si Negru. Am creat diverse evenimente in tara, in care am pus cap la cap artistii si au iesit acele intamplari”, a dezvaluit Ciubuc intr-un interviu pentru maximumrock.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"In general, concertele de rock nu au creat profit. Cele mai mari profituri le-am facut cu Lord Of The Dance, Buena Vista Social Club, deci cu alte genuri muzicale. Nu pot sa spun ca am iesit in pierdere, deoarece lucrurile s-au echilibrat de la un show la altul”, a spus Ciubuc despre castigurile din muzica.

Vezi aici in ce investeste milioane de euro Dorian Ciubuc! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si