Casa Jurnalistului prezinta povestea dureroasa a Anei Maria Gaman, a carei fiica a murit pe masa de operatie a doctorului Burnei, in timp ce acesta realiza o operatie in premiera in Romania, implantul Shilla.
Pentru aceasta interventie, medicul a chemat televizunea care trebuia sa transmita faptul ca renumitul medic Burnei a realizat o operatie in premiera nationala. Din pacate, fetita a murit, iar stirea s-a anulat.
Implantul pe care l-a folosit nu era recomandat pentru scolioza asociata bolii de care suferea Andreea. Interventia i-ar fi lasat bazinul la fel de stramb, spun doctori care au avut acces la documentele medicale. Din cauza operatiei, particule de grasime din maduva au migrat in sange si fata a murit. In plus, Burnei i-a bagat din greseala si un surub in maduva spinarii.
„Oricum murea”, i-a spus doctorul mamei. In ciuda bolii neuromusculare grave, fata putea sa mai traiasca ani sau zeci de ani, spun doctorii.
„Asta-i viata”, i-a spus Burnei. „Esti tanara, poti sa faci altul.”
Un doctor de la
Marie Curie care cunoaste bine cazul ne-a spus direct: „Andreea e un copil care a fost omorat din neglijenta”.
Un medic legist de la IML a fost si mai transant: „Operatia este, din toate punctele de vedere, extrema, agresiva, cu foarte multe riscuri.
Beneficiul pentru pacient a fost din start zero taiat in patru”. Legistul a adaugat ca operatia nu a fost doar o „inutilate absoluta”, ci si gresita. Burnei a bagat un surub in maduva spinarii, ceea ce ar fi distrus nervii spinali si ar fi dus la paralizie.
Andreea suferea de amiotrofie spinala. Interventia „nu e recomandata pentru cazuri de amiotrofie spinala, conform literaturii medicale”, ne-a confirmat si Alexandru Thiery, medic specializat in chirurgia spinala si membru in comisia de ortopedie pediatrica din Ministerul Sanatatii.

Casa Jurnalistului prezinta povestea dureroasa a Anei Maria Gaman, a carei fiica a murit pe masa de operatie a doctorului Burnei, in timp ce acesta realiza o operatie in premiera in Romania, implantul Shilla. Pentru aceasta interventie, medicul a chemat televizunea care trebuia sa transmita faptul ca renumitul medic Burnei a realizat o operatie in premiera nationala. Din pacate, fetita a murit, iar stirea s-a anulat.

Implantul pe care l-a folosit nu era recomandat pentru scolioza asociata bolii de care suferea Andreea. Interventia i-ar fi lasat bazinul la fel de stramb, spun doctori care au avut acces la documentele medicale. Din cauza operatiei, particule de grasime din maduva au migrat in sange si fata a murit. In plus, Burnei i-a bagat din greseala si un surub in maduva spinarii.

„Oricum murea”, i-a spus doctorul mamei. In ciuda bolii neuromusculare grave, fata putea sa mai traiasca ani sau zeci de ani, spun doctorii. „Asta-i viata”, i-a spus Burnei. „Esti tanara, poti sa faci altul.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un doctor de la Marie Curie care cunoaste bine cazul a spus: „Andreea e un copil care a fost omorat din neglijenta”.

Un medic legist de la IML a fost si mai transant: „Operatia este, din toate punctele de vedere, extrema, agresiva, cu foarte multe riscuri. Beneficiul pentru pacient a fost din start zero taiat in patru”. Legistul a adaugat ca operatia nu a fost doar o „inutilate absoluta”, ci si gresita.

Burnei a bagat un surub in maduva spinarii, ceea ce ar fi distrus nervii spinali si ar fi dus la paralizie.Andreea suferea de amiotrofie spinala. Interventia „ nu e recomandata pentru cazuri de amiotrofie spinala, conform literaturii medicale”, ne-a confirmat si Alexandru Thiery, medic specializat in chirurgia spinala si membru in comisia de ortopedie pediatrica din Ministerul Sanatatii.

Citeste mai multe AICI.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si