Cazul fetelor dispărute din Caracal l-a afectat serios pe Dan Diaconescu, celebrul prezentator tv, originar chiar din orașul oltean. Eliberat condiționat din închisoare la sfârșitul lui 2017, după ce a ispășit 2 ani și jumătate din pedeapsa de 5 ani și 6 luni primită, Dan Diaconescu nu poate declara nimic oficial, având interdicție din partea instanței, aspect pe care celebrul prezentator tv îl respectă cu sfințenie. 

Și totuși, potrivit apropiaților, se pare că Dan Diaconescu este teribil de afectat de drama Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

”Nu-i vine încă să creadă că se poate întâmpla așa ceva în România și cu atât mai mult în orașul lui natal! Consideră că tragedia este de proporții inimaginabile, se gândește mereu la părinții fetelor și se roagă ca acestea să fie găsite în viață!”, ne-a declarat un bun amic al fostului boss de la OTV. Unul dintre motivele pentru care Dan Diaconescu este profund impresionat de tragedia de la Caracal îl reprezintă și faptul că este tată de fată, Dona Milena având 15 ani, exact ca și vârsta Alexandrei Măceșanu! 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si