Gheorghe Costelus-primar orasul Filiasi primar- au o forma care sa fie placuta privirii cetatenilor din acest oras si eu va spun ca atunci cand vor fi iluminate o sa arate superb.

Cu gurile pana la urechi, oltenii se amuza de neinspirata alegere a autoritatilor. De curand, in centru orasului, stau agatate ca pe sarma din balcon, doua ornamente de Craciun ce par mai degraba o pereche de chiloti si un sutien.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pana la urma, decoratiunile nu duc lipsa detaliilor de sarbatori: bradutii si stelutele rosii sunt la loc de cinste pe lenjeria intima.

Un pic rusinat de situatie, edilul sustine ca totul tine de interpretarea fiecaruia. Ce altii vad a fi decoratiuni deocheate, pentru el reprezinta altceva:

Gheorghe Costelus-primar orasul Filiasi. primarul  -   cu ce seamana? cu un trunchi de con, ia sa ne uitam putin la aceasta poza.

Poate sa semnifice si o pasare. poate sa semnifice un cocor. Poate sa semnifice un fluture.

In decembrie, toate ornamentele vor fi aprinse. Pentru ele, municipalitatea a platit 60 de mii de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si