Otilia Bilionera, pe numele real Otilia Brumă, cântăreață de muzică dance, reggaetton și latino, a cucerit inimile a milioane de oameni în 2014, atunci când lansa piesă “ Bilionera”,  melodie care a trecut rapid granițele țării, devenind cunoscută în plan internațional. În vârstă de 30 de ani, frumoasa și talentata artistă face mărturisiri incredibile, încărcate de emoție, despre viață sa, la “În Oglindă”.

Artista vorbește și despre copilăria ei, familie, impactul pe care l-a avut celebritatea asupra ei, dar și despre cum este viața din spatele scenei.

”Atunci când am reușit cu hit-ul <Bilionera> au început să fie foarte multe plecări, foarte multă presiune pe mine, nu neapărat din partea familiei, (…) ci din partea managerului… Nu aveam dreptul la o viață privată, și atunci eram foarte stresată. Trebuia să fiu perfectă, să fiu altcineva! (…) M-am simțit folosită!”,  mărturisește Otilia Bilionera.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șirul dezvăluirilor din spatele scenei ale Otiliei Bilionera nu se opresc aici. Artista rememorează cât de greu i-a fost atunci când a avut grave probleme de sănătate, dar și cum s-a produs ruptura de fostul iubit, artistul turc Sinan Akcil.

Citeste si: Silviu Constantin Gheorghe a fost plasat în arest la domiciliu. Magistrații au respins cererea de arestare preventivă în cazul primarului din Otopeni

”Am avut o operație, o hemoragie internă. Am avut un chist, care s-a spart, chiar de ziua mea (…) El m-a dus la spital, (…) era obișnuit cu mine, eram o fire mai bolnăvicioasă … mereu mergeam la spital (…). La numai o luna după această intervenție chirurgicală, mi-am pus implanturi (mamare – n.r.), era cea de-a doua anestezie generală, corpul meu era foarte slăbit! Atunci am intrat într-o depresie.
Făceam atacuri de panică (…) eram tot timpul supărată, el a început să se sature ca eu să fiu mereu bolnavă, să am mereu nevoie de ajutor (…). Luam uneori pastile și dormeam câte două zile … Atunci s-a produs o ruptură între noi!”
, a povestit artista despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Citeste si: Alcoolul se scumpește imediat după țigări. Viciile sunt scumpe în România

Interviul integral, cu mărturisirile emoționante ale Otiliei Bilionera, îl puteți urmări pe canalul the YouTube theXclusive, aici:

https://www.youtube.com/watch?v=9q_8UfeY-Dw&t=69s  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si