Daca ati observat prin intersectii niste oua uriase si mai multe flori supradimensionate cu becuri intre petale, nu aveti probleme cu vederea. Sunt decoratiunile de Paste! Primarul general a anuntat ca s-au facut cateva economii, asa ca exista suficienti bani.

Sa nu credeti ca vorbim despre orice fel de oua.

Vor fi luminate, pentru ca toti bucurestenii sa le observe. Bineinteles contra cost! Doar iepurasul de Paste mai lipseste.

In cei 175 de mii de euro intra decoratiunile, manopera si curentul electric!Partea buna este ca in calendar sunt si alte sarbatori. Asa ca am putea vede lumini speciale de 1 mai, de 1 decembrie... Iar lista poate continua... Doar bani sa fie!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

A rostit cineva cuvantul panselute?

Ei bine, daca anul trecut au fost o specie pe cale de disparitie in capitala, in 2017 au revenit in peisaj. Un raport al Curtii de Conturi a demonstrat ca panselutele cumparate in ultimii ani aveau preturi umflate de cateva ori.

Sa fie alta situatia in prezent?

Peste o suta de milioane de euro investesc autoritatile de sector si primaria capitalei in intretinerea spatiilor verzi.

Iata si modalitatea prin care primariile si-ar putea recupera banii. Doamna din imagini este fermecata de panselute. Le face si poze!

Poate ca straturile cu panselute pot deveni noul obiectiv turistic al capitalei. Suna a gluma de desen animat?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si