Close sidebar
Close sidebar

Oul de prepeliță, bucuria românilor. Sunt tot mai cerute

Ouale de prepelita castiga din ce in ce mai mult teren pe piata din Romania. Cei care cresc astfel de pasari au cerere de la magazinele din tara, iar restaurantele folosesc deja ouale delicioase in tot felul de retete neasteptate.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei care cresc astfel de pasari au cerere de la magazinele din tara, iar restaurantele folosesc deja ouale delicioase in tot felul de retete neasteptate. Pizza cu oua de prepelita este cea mai noua reteta, gandita de un bucatar din Cluj.

Galbenusul de prepelita ocupa un loc de delicatesa

Pe un blat pufos cu ingrediente din Italia, galbenusul de prepelita ocupa un loc de delicatesa. Din ce in ce mai multi clienti au inceput sa comande preparatul ce-ti lasa gura apa.

Citeste si: Cazul falsului medic care a operat în mai multe clinici- Colegiul Medicilor Bucureşti: Nu a fost înregistrată nicio reclamaţie

Desi exista de multa vreme pe piata, abia de curand romanii au inceput sa aiba apetit pentru ouale de prepelita.

O spune si Nicolae Ciucas, care creste aceste pasari de 14 ani.. mai mult dintr-o pasiune. Recent, afacerea a devenit profitabila.

Citeste si: Data la care urmează să fie virați banii pentru bursele elevilor aferente lunilor septembrie şi octombrie: Banii vor fi virați direct pe carduri- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini rare cu Pământul din spațiu: Canale de maree au lăsat dâre adânci printre insulele preferate de pirați din Bahamas- antena3.ro

Citeste si: Văduva lui Florian Pittiş este în doliu! A murit Jerry Schwarz, unul din cei mai buni prieteni şi colaboratori ai soţului ei: “Adio, Jerry!  Tot cerul e al vostru!”

Cu 1500 de prepelite, crescatorul scoate zilnic cel putin 1000 de oua. Dar pentru asta, fiecare pasare are nevoie de ingrijire speciala. O casoleta cu 24 de oua de prepelita costa intre 7 virgula 5 si 10 lei- cam cat un cofrag cu 10 oua de gaina.

Fierte, prajite sau gatite, ouale de prepelita sunt sanatate curata, spun specialistii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI