In articol:
Cei care cresc astfel de pasari au cerere de la magazinele din tara, iar restaurantele folosesc deja ouale delicioase in tot felul de retete neasteptate. Pizza cu oua de prepelita este cea mai noua reteta, gandita de un bucatar din Cluj.
Galbenusul de prepelita ocupa un loc de delicatesa
Pe un blat pufos cu ingrediente din Italia, galbenusul de prepelita ocupa un loc de delicatesa. Din ce in ce mai multi clienti au inceput sa comande preparatul ce-ti lasa gura apa.
Citeste si: Cazul falsului medic care a operat în mai multe clinici- Colegiul Medicilor Bucureşti: Nu a fost înregistrată nicio reclamaţie
Desi exista de multa vreme pe piata, abia de curand romanii au inceput sa aiba apetit pentru ouale de prepelita.
O spune si Nicolae Ciucas, care creste aceste pasari de 14 ani.. mai mult dintr-o pasiune. Recent, afacerea a devenit profitabila.
Citeste si: Cine este și cum arată Alina, soția lui Gabriel Cotabiță: „I-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obișnuit”- kanald.ro
Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro
Citeste si: Ce avere are Călin Georgescu, candidatul care a provocat cea mai mare surpriză la alegerile prezidențiale- antena3.ro
Citeste si: Văduva lui Florian Pittiş este în doliu! A murit Jerry Schwarz, unul din cei mai buni prieteni şi colaboratori ai soţului ei: “Adio, Jerry! Tot cerul e al vostru!”
Cu 1500 de prepelite, crescatorul scoate zilnic cel putin 1000 de oua. Dar pentru asta, fiecare pasare are nevoie de ingrijire speciala. O casoleta cu 24 de oua de prepelita costa intre 7 virgula 5 si 10 lei- cam cat un cofrag cu 10 oua de gaina.
Fierte, prajite sau gatite, ouale de prepelita sunt sanatate curata, spun specialistii.