Reteaua de socializare Facebook a devenit raiul fraudelor online. Mesajele de tot felul se raspandesc cu uluitor de repede, iar numarul potentialelor victime este urias. Asa a aparut si escrocheria cu bilete gratuite de la Wizz Air, pe care le castigi fara sa depui vreun efort. 

Astfel ca, imediat ce accesezi anuntul distribuit pe Facebook esti directionat catre o pagina web cu sigla Wizz, care contine un chestionar.

Trebuie sa raspunzi la trei intrebari generale despre companie si serviciile ei, dupa care esti felicitat pentru premiul castigat: doua bilete de avion gratuite, pentru calatorii oriunde in lume!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru a intra in posesia premiului trebuie sa faci doua lucruri: sa distribui pe contul tau de Facebook vestea ca ai castigat (ca sa vada si prietenii tai si sa acceseze si ei site-ul) si sa descarci biletele in format PDF, cu ajutorul butonului Descarca acum.

Reprezentantii companiei aeriene au reactionat, prin intermediul unui comunicat de presa remis redactiei StirileKanald. Il redam integral: 

„Wizz Air a fost informata ca o serie de website-uri si pagini de Facebook opereaza cu domenii false si folosesc simboluri similare sau identice cu marca WIZZ, fiind capabile in acest

mod sa induca in eroare clientii care cred ca viziteaza website-ul si paginile oficiale ale Wizz Air. Unele dintre aceste website-uri au lansat concursuri false pretinzand ca cei care vor castiga vor intra in posesia de bilete WIZZ. Wizz Air reaminteste tuturor clientilor sai ca website-ul sau oficial este http://wizzair.com si ca orice informatii despre promotiile si concursurile WIZZ sunt publicate fie pe acest website, fie pe paginile oficiale de Social Media sau prin newsletter-ul companiei.
(Va rugam sa consultati linkurile oficiale de mai jos). Wizz Air recomanda cu tarie tuturor pasagerilor sa nu viziteze sau sa dea clic pe aceste link-uri sau pagini de web, promovate prin intermediul oricarui alt canal in afara de platformele si website-ul oficiale. Wizz Air va lua toate masurile necesare impotriva tuturor entitatilor care pretind in mod fals ca reprezinta Wizz Air si care induc in eroare clientii”, ne-a transmis Suzana Savu, responsabil comunicare Wizz Air. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si