Totul după ce mai multe scrisori capcană au fost trimise mai multor ambasade şi oficiali în Spania, inclusiv ambasadei Ucrainei la Madrid.

Pachete suspecte primite de mai multe ambasade ale Ucrainei în străinătate

Coletele suspecte au fost trimise ambasadelor Ucrainei în Ungaria, în Ţările de Jos, în Polonia, Croaţia şi Italia, consulatelor generale ale Ucrainei la Napoli şi Cracovia, precum şi consulatului din Brno, în Republica Cehă.

Citește și: Trei tehnologii de ultimă generație folosite în războiul din Ucraina

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Analizăm semnificaţia acestui mesaj", a spus purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe ucrainean, Oleg Nikolenko.

Mai multe scrisori capcană au fost trimise săptămâna trecută

Şase scrisori-capcană au fost trimise la mai multe ambasade şi sedii oficiale în Spania, inclusiv la biroul prim-ministrului spaniol Pedro Sanchez şi la ambasada SUA de la Madrid.

Citește și: Vladimir Putin consideră că Occidentul este vinovat de continuarea atacului asupra Ucrainei. Ce a discutat cu Scholz

Oleg Nikolenko susține că Ambasada Ucrainei din SUA a primit o scrisoare ce conţinea un articol critic la adresa Ucrainei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si