”Dau astăzi, la fix o săptămână de când a început toată nebunia asta, proba de curaj a vieții mele de până acum. Da, #eusunt32. Am fost confirmat pozitiv cu CoVid-19, miercuri, pe 11 martie, la o săptămână după ce m-am întors din Varșovia, dintr-un ghinion teribil și pentru că așa a vrut Dumnezeu.

N-o să vorbesc despre ce a apărut prin presă, pentru că mi-am spus punctul de vedere și cum au stat lucrurile.

Singurul lucru pe care vă rog, pe voi toți care citiți aceste rânduri, este să gândiți. Să gândiți, să dați dovadă de solidaritate, de toleranță, de empatie și de înțelegere pentru toți semenii noștri.

Lucrul cel mai greu suportabil, pe lângă virusul în sine, necunoscut pentru mulți, și ce poate aduce cu el, este izolarea. Mă aflu internat într-o boxă de 2x2, izolat de tot ce înseamnă viață, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VĂ ROG DIN SUFLET, să stați acasă! Sper din tot sufletul să înving acest virus cu pozitivitate, cu tratament, cu un psihic puternic și cu tot ce înseamnă ființa mea și ajutorul vostru.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dar pe voi, toți, vă rog, STAȚI ACASĂ! Ascultați și urmați regulile impuse în aceste momente dificile, pentru că sunt în sprijinul nostru, al tuturor. Nu e vacanță; este o perioadă de stat în casă, lângă familie, cu gândul că trecem printr-un moment greu. Haideți să sprijinim autoritățile și sistemul medical și să #stamacasa pentru 14 zile. Eu nu mai pot să fac asta, deși mi-aș dori din tot sufletul, dar voi, cei sănătoși, ce scuză plauzibilă aveți?

#eusunt32 #stamacasa #măcarAcum #respectămRegulile
P.S. Zâmbetul n-o să mi-l învingă nici măcar virusul ăsta infect
P.S 2. Fiți mai buni...nu doare...”, a scris pacientul.

 

Citeste si: Hartă coronavirus România: Cele mai afectate județe de pandemia de COVID-19

Citeste si: Bistriţa-Năsăud: Bărbat amendat cu 5.000 de lei, după un apel fals la 112 unde a anunţat că s-a întors din Italia şi are simptome de infecţie cu coronavirus

Citeste si: Care sunt măsurile incluse de Guvern ca fiind urgente. Ce se suspendă, ce se schimbă

pacient coronavirus romania
pacient coronavirus romania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si