Incidentul a avut loc luni, la cabinetul medical din satul Bulgăruş, comuna Lenauheim, din judeţul Timiş. Poliţiştii din Timiş au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe pe numele unui acesteia.  

Medicul a lovit pacientul de 66 de ani în zona feței

La data de 29 august 2022, poliţiştii au fost sesizati cu privire la faptul că într-un cabinet medical din localitatea Bulgăruş, din judeţul Timiş, a avut loc o altercaţie între un medic şi un pacient.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe ”, transmite, marţi, IPJ Timiş.

Citeste si: 5,5 milioane de pastile de iodură de potasiu vor fi distribuite în vecinătatea centralei nucleare Zaporojie

Un bărbat de 66 de ani din Bulgăruş s-a dus la cabinetul medical din localitate pentru a se interesa despre anumite deconturi de servicii medicale. Acesta era însoţit de prietena sa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Colegiul Medicilor se opune proiectului care prevede pedeapsa cu închisoare pentru consumul de droguri

El a discutat cu medicul pe această temă, o femeie în vârstă de 39 de ani. Se pare că aceasta s-a enervat de insistenţa pacientului, astfel că i-a aplicat câteva lovituri în zona feţei. Prietena bărbatului a fost cea care a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a chemat poliţiştii să intervină şi să aplaneze conflictul.

Evenimentul nefericit s-a produs la doar câteva zile după ce un medic a fost agresat de un pacient. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si