Alexei Mitachi, un cunoscut stomatolog din Chisinau, si-a omorat duminica sotia, pe Anastasia Cecati, dupa care s-a sinucis, aruncandu-se de la etaj. Anastasia era cantareata, actrita si model, si la 31 de ani avea de trei saptamani un copil cu Alexei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pacientii lui Alexei, multi stabiliti in Romania, au reactionat socati pe retelele de socializare si pe site-ul clinicii pe care barbatul o detinea in capitala Republicii Moldova. 

Pacientii sotului ucigas al Anastasiei: "Sunt socata si nu voi accepta niciodata ceea ce s-a intamplat!" 

"De ce Alexei, de ce ai făcut asta? Toţi te apreciau pt tot ce făceai tu.. Erai un om deosebit… Şi eu şi soţul meu veneam din România în fiecare an acasă în Moldova ca să ne reparăm dinţii… Îmi pare tare tare rău. Sunt şocată şi nu voi accepta niciodată ceea ce s-a întâmplat… Erai un om deosebit.. Dumnezeu sa te odihnească în pace!!!", a scris o pacienta a lui Alexei, extrem de afectata de drama in care Anastasia Cecati si Alexei Mitachi si-au pierdut viata, lasand un copil orfan.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si