Un bărbat în vârstă de 53 de ani a plecat din Spitalul Județean Brăila. La câteva ore de la dispariția acestuia, bărbatul a fost găsit mort, lângă gardul spitalului.

Fiul bărbatului mărturisește că vrea dreptate în cazul său. Pe fișele primite de la spital, tatăl lui figura ca pacient internat pe secția cardiologie, în condițiile în care, la ora la care era încadrat ca internat, fiul lui era înștiințat de dispariția sa.

Mai multe informații au fost obținute de Gelu Mormoloc, jurnalist Știrile Kanal D.

Pacient găsit mort lângă gardul spitalului

Victor Grozavu în vârstă de 53 de ani, pacient internat pe secția de cardiologie a Spitalului Județean Bărila, a fost găsit fără suflare lângă gardul spitalului.

Medicii au raportat dispariția bărbatului la ora 05:45. Aceștia au apelat numărul uni de urgență 112, pentru a raporta dispariția unui pacient din unitatea spitalicească.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Câteva momente mai târziu, în urma activităților de căutare, bărbatul a fost găsit fără suflare lângă gardul spitalului, în exterior, pe Șoseaua Națională Veche. Trupul său a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

Citește și: FOTO/VIDEO- Și-au pierdut viața într-un mod tragic! Doi soți au murit într-un accident rutier provocat de un șofer de 24 de ani

Victor Grozavu împreună cu fiul său Andrei Grozavu

Victor Grozavu împreună cu fiul său Andrei Grozavu

[Sursa foto: Facebook]

În urma cercetărilor efectuate, autoritățile au deschis un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de neglijență în serviciu. Cercetările continuă în acest moment în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs incidentul.

Andrei Grozavu, fiul bărbatului, acuzații grave: "M-au sunat că a plecat din spital. Era internat și dispărut în același timp"

Fiul bărbatului găsit mort lângă gardul Spitalului Județean Brăila, în timp ce era internat, aduce acuzații grave cu privire la modul în care a fost tratat tatăl său în spital.

Andrei Grozavu mărturisește că tatăl său a fost internat pe data de 5 octombrie 2023, pe secția de cardiologie a spitalului, având mai multe diagnostice. La data de 15 octombrie, la primele ore ale dimineții, a primit un telefon de la medicii spitalului prin care era anunțat că tatăl lui dispăruse. Câteva momente mai târziu avea să fie găsit mort, lângă gardul unității unde trebuia să fie îngrijit.

Problema cu care se confruntă fiul lui Victor Grozavu întrece limita gândirii: cum este posibil ca tatăl lui să fie dat dispărut, dar în fișele medicale să figureze internat?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

"Dimineață, în timp ce mă ducem spre București, fiindcă trebuia să ajung și eu la spital, am fost sunat. Tatăl dumneavoastră a plecat din spital! Cum a plecat din spital? Conform documentelor care mi-au fost atribuite de spital, tatăl meu a fost internat la ora 4:55, moment în care tatăl meu nu a fost găsit în salon, adică sunt două chestii care se contrazic. Tatăl meu în același timp nu a fost găsit în salon și în același timp a fost internat... a fost internat, deși la ora 5:45 s-au terminat fiind căutările în interiorul spitalului", a mărturisit Andrei Grozavu.

Andrei Grozavu acuză spitalul de dispariția tatălui și speră ca vinovatul să fie găsit.

"Mi s-a comunicat de la spital, în mod verbal, că nu l-a văzut nimeni în timp ce a plecat. Vreau să identifice persoane care trebuia să supravegheze pe tatăl meu și nu au făcut-o și au permis să părăsească curtea spitalului, nu secția curtea spitalului, acesta fiind găsit în stradă, în condiții de ploaie, vânt, temperatură scăzută de 10° și tatăl meu se afla în pijamale, desculț", a mărturisit Andrei Grozavu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si