Close sidebar
Close sidebar

Padurar din judetul Mures, agresat si sechestrat pe un grup de persoane surprinse cand taiau ilegal lemne

Potrivit Romsilva, Ioan N., padurar la Ocolul Silvic Reghin din cadrul Directiei Silvice Mures, a fost agresat si sechestrat de un grup de persoane surprinse in timp ce taiau ilegal arbori din cantonul silvic 3 Cozma, de pe raza localitatii Tonciu, judetul Mures.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Padurarul se afla in patrulare si a observat un grup de mai multe persoane, cu doua atelaje, care taiasera ilegal 15 arbori din fondul forestier de stat.
Prima caruta a parasit locul, padurarul incercand sa imobilizeze a doua caruta si sa identifice suspectii.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

”In acel moment, acesta a fost lovit din spate cu un obiect metalic, in zona capului, provocandu-i-se leziuni. Ulterior, Ioan N. a fost lovit de mai multe persoane cu obiecte contondente, provocandu-i alte leziuni la nivelul bratelor, piciorului, trunchiului si in zona fetei.

Angajatul Romsilva a fost imobilizat timp de 20 de minute de catre grupul de suspecti, impiedicandu-l sa foloseasca telefonul mobil pentru a solicita ajutor.  Padurarul fost internat cu multiple leziuni la Spitalul Municipiului Reghin, politistii din cadrul IPJ Mures efectuand cercetari in acest caz”, anunta Romsilva.

De la inceputul acestui an, alti 31 de angajati ai Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva au fost agresati de catre hotii de lemne sau de braconieri, in cursul actiunilor de paza a padurilor.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI