Padure cat vezi cu ochii si o herghelie de cai care de abia astepta sa-i plimbe pe turisti.

De cand intra in curtea centrului de echitaie, cei mici sunt fascinati de caluti, nici ca s-ar mai da dusi de langa manej. Nea Nelu, cel care se ocupa de caii de la centru de echitatie de parca ar fi proprii sai copii stie sa ii faca pe micutii care ajung la manej sa fie captivati.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dupa asa o demonstratie, micutii nici ca vor altceva decat sa urce in saua calului. Dintre toti cea mai indrazneata a fost Roxana.

O NOAPTE DE LINISTE

Daca dupa o astfel de zi nu va ganditi la altceva decat la un somn odihnitor, ei bine la centrul de echitatie puteti sa va si cazati.

Georgeta Valean- administrator pensiune: „Este o pensiune noua si o noapte de cazrae la noi este 50 d elei. Daca doriti s ava odihniti va asteptam cu mare drag la noi si oricand sunteti bine veniti”.

Un week-end petrecut cu familia la un astfel decentru de echitatie nu o sa va coste mai mult de 500 de lei cheltuieli, suma care include cazarea si cursurile de calarie, insa cu siguranta va fi o vacanta de neuitat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si