La Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Vaslui, a avut loc un incident violent.

Pagube de mii de euro provocate în salon 

Mai exact, un pacient care a fost adus la unitatea medicală, a provocat distrugeri în valoare de mii de euro în salon, de la aparatură medicală, la sute de fiole de medicamente.

"Este cel mai grav incident din ultimii ani",

a declarat managerul spitalului pentru știriest.ro.

Cum s-a produs incidentul violent?

Bărbatul de 35 de ani, din Corni-Albești, județul Vaslui, a fost adus cu ambulanța la Spitalul Județean Vaslui, în urma unui episod de automutilare. Acesta a intrat într-un salon de la Unitatea de Primiri Urgențe, iar de acolo a început haosul.

Având un acces de furie, bărbatul de 35 de ani a devasat tot ce i-a ieșit în cale, potrivit medicilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Două electrocardiografe, un monitor de calculator, o imprimantă multifuncțională și sute de fiole de medicamente au fost distruse de către pacientul agresiv”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui, pentru sursa citată.

Citește și: VIDEO. A vrut să facă un gest frumos pentru copii, dar totul s-a transformat într-un coșmar, la Tecuci! Ce s-a întâmplat după ce o mamă a început să împartă dulciuri

Cadrele medicale au încercat să calmeze bărbatul

Potrivit managerului spitalului, cadrele medicale au încercat să îl liniștească pe bărbat. Acestea au solicitat în paralel sprijinul forțelor de ordine.

Citește și: VIDEO- Polițiști din Botoșani, snopiți în bătaie în plină stradă! Cum s-au petrecut întregile scene?

"Nu este prima dată când ne confruntăm cu comportamente violente din partea pacienților. Cu toate acestea, incidentul despre care vorbim este cel mai grav pe care l-am întâlnit în ultimii ani. Ne-am angajat să luăm măsuri suplimentare pentru a proteja siguranța personalului nostru și a pacienților", mai spune managerul spitalului.

Ulterior, bărbatul a fost transferat la secția de Psihiatrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si