Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Pâinea artizanală este benefică pentru organismul nostru”

„Indiferent despre ce tip de pâine vorbim, aceasta este nelipsită de la orice masă. Totuși, ar trebui să fim atenți la ce tip de pâine mâncăm, tocmai de aceea Oana Mareș ne va da mai multe detalii, pentru că am venit aici la brutărie și trebuie să vă spun că mirosul este divin.Ce

tip de pâine nu îngrașă?”

Oana Mareș, proprietar brutărie: „În primul rând, trebuie să stabilim de la început că absolut orice poate îngrașă dacă nu avem grijă la cantitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lipsim de pâine atât timp cât o consumăm pe cea care trebuie, adică pe cea făcută după procesele naturale, de dospire îndelungată, cu maia, care are acele bacterii necesare pentru a aduce pâinea la la un nivel de calitate pe care organismul nostru să-l aprecieze. De aceea, pâinea artizanală este o pâine făcută cu mult efort, cu mult muncă și cu multă cheltuială, dar este mult mai benefică pentru organismul nostru. De ce? Stă la dospit 24 de ore, este făcută de oameni iscusiți.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Andra Ionescu, reporter Kanal D:  „Am văzut că mi-ai pregătit câteva tipuri de pâine. Care este cea mai puțin calorică dintre acestea?”

Oana Mareș, proprietar brutărie: „Pâinea pe care o recomandăm întotdeauna va fi pâinea bogată în vitamine, bogată în fibre. Este pâinea unde găsiți făină cu bob întreg, adică are tot bobul de grâu. Este integrală. Noi confundăm integrala cu cea neagră.

Industrializarea asta ne-a dus atâtea variante de făină, dar oamenii își doresc să se întoarcă la natural și la sănătos. Noi facem o pâine țărănească, care conține secară, malț, este lucioasă, este extraordinar de gustoasă.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si