Un tânăr din Pakistan, aflat în România, a fost jefuit de către   trei persoane după ce a chemat în locuința în care se afla, în municipiul Pitești, o femeie care postase pe internet un anunț conform căruia oferea servicii sexuale. Când a deschis ușa, bărbatul a fost atacat cu un spray lacrimogen, iar două tinere și un bărbat i-au luat o borsetă în care avea 10.000 de euro.

Când a avut loc incidentul

Incidentul a avut loc în luna ianuarie, însă cei trei suspecţi de tâlhărie calificată au fost prinşi săptămâna aceasta.

Citește și: VIDEO. O casă abandonată ascunde o comoară de milioane de dolari. "Am rămas paralizat când am intrat"

Conform datelor din ancheta instrumentată de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, în seara zilei de 22 ianuarie pakistanezul în vârstă de 33 de ani a chemat într-un apartament din Piteşti o tânără pe care voia să o plătească pentru servicii sexuale. Când a deschis uşa, bărbatul a fost atacat de către o femeie de 21 de ani cu un spray lacrimogen. Apoi, femeia, însoţită de o tânără de 17 ani şi de un bărbat de 27 de ani i-au luat cetățeanului străin o borsetă cu 10.000 de euro, împărțind banii între ei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un preot din Cluj a fost jefuit în timpul slujbei de Înviere

Vineri, 5 mai, bărbatul suspectat de agresiune a fost reţinut şi ulterior a fost arestat preventiv. El are antecedente penale, anterior fiind condamnat tot pentru tâlhărie. Cele două femei sunt cercetate sub control judiciar, acuzațiile la adresa celor trei fiind de tâlhărie.

Citește și: Patru indivizi din Capitală, reținuți după ce au intrat peste un bărbat, l-au bătut și au furat 400 de lei

Citește și: Motivul pentru care un tânăr de doar 20 de ani a agresat fizic un bătrân din Mehedinți. Bărbatul a fost arestat preventiv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si