Close sidebar
Close sidebar

Pakistanul ripostează militar după atacul Iranului

Pakistanul ripostează militar după atacurile Iranului din urmă cu mai puțin de 48 de ore. Regimul de la Teheran a lansat marţi atacuri cu rachete balistice şi drone împotriva unui grup extremist sunnit din Pakistan, acţiune prin care a spus că vrea să răzbune victimele atacurilor de la Kerman şi Rask.

Sorin Negru,

Riposta militară a Pakistanului în Iran


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pakistanul efectuează atacuri militare de represalii împotriva teroriştilor pakistanezi care operează în Iran.

Citește și: VIDEO. Iranul a lansat un atac cu rachete într-o țară care deține arma nucleară

UPDATE. Șapte persoane au murit, printre care și patru copii, în bombardamentele pakistaneze din Iran, transmite agenția de presă ANI.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Loviturile au loc la două zile după ce un bombardament iranian pe pământ pakistanez a provocat moartea a doi copii mici, informează Fox News.

Doi copii pakistanezi, uciși în raidurile Iranului de marți

Iranul a atacat marți seara două baze ale grupării teroriste sunnite Yeish al Adl din Pakistan, a informat agenţia iraniană de presă Tasnim.

Două sedii importante ale grupării teroriste Yeish al Adl au fost distruse cu rachete şi drone în Pakistan, a spus Tasnim.

Atacurile au fost efectuate în zona Koh Sahz din provincia pakistaneză Balucistan, învecinată cu regiunea iraniană Sistan Balucistan.

Citește și: Războiul din Gaza se extinde în Orientul Mijlociu. Rusia jubilează după noi atacuri americane în Yemen

Yeish al Adl este un grup sunnit care se opune regimului şiit din Iran şi despre care Teheranul pretinde că este susţinut de Israel. Grupul a revendicat atacul care a ucis 11 ofiţeri de poliţie în oraşul Rask din Sistan Balucistan în decembrie anul trecut, printre alte atacuri comise în ultimii ani. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI